Aanspreekpunt voor sociaal ondernemen

Home > Ondernemers > Nieuws voor ondernemers > Aanspreekpunt voor sociaal ondernemen

Aanspreekpunt voor sociaal ondernemen

Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant

Het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant ontzorgt werkgevers bij alle personeelsvragen en biedt een centrale ingang voor alle vragen op het gebied van sociaal ondernemen. De 50 accountmanagers die werkzaam zijn voor het Werkgeversservicepunt ondersteunen werkgevers bij vragen over instroom, doorstroom en uitstroom van personeel. Tevens bieden zij werkgevers geschikte kandidaten aan voor hun vacatures.

Werkgevers die sociaal willen ondernemen en in hun bedrijf kansen willen bieden aan kwetsbare groepen, zijn bij het Werkgeversservicepunt aan het goede adres.

De 18 gemeenten, het UWV en de drie sociale werkvoorzieningsbedrijven hebben de mogelijkheid subsidies en/of jobcoaching beschikbaar te stellen voor het in dienst nemen van werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmark. Om het voor werkgevers zo makkelijk mogelijk te maken stemmen de partners van het Werkgeversservicepunt hun werkprocessen en instrumenten op elkaar af.

Het Werkgeversservicepunt is bereikbaar via een website en één centraal telefoonnummer. www.wspnoordoostbrabant.nl/ 073 - 700 12 02.