Kermisexploitanten van Nederland!

Home > Ondernemers > Nieuws voor ondernemers > Kermisexploitanten van Nederland!

Kermisexploitanten van Nederland!

Dit item is gearchiveerd op 01-01-2018.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boxmeer nodigen u van harte uit tot inschrijving voor een standplaats op de kermis in Boxmeer. De gemeente Boxmeer heeft 11 kernen met ± 30.000 inwoners. De gelijknamige hoofdkern is dé centrumplaats in het Land van Cuijk en Noord-Limburg. Het college heeft de ambitie om van de Boxmeerse kermis een sterke regiokermis te maken. Het streven is een gezellige en betaalbare kermis. Hiervoor wordt krachtige promotie en reclame in de ruime regio ingezet. Een werkgroep kermis begeleidt dit gehele proces actief.

De kermis vindt plaats op: Vrijdag 22 juni tot en met dinsdag 26 juni 2018 met de slogan: De zomer begint in Boxmeer! Het gaat voor deze kermis om inschrijvingen voor allerlei soorten (groot)vermaak. De volgende zaken zijn verpacht: Nougat en suikerwerken, touwtje trek, schietvermaak, rups, trampoline, grijpkranen, bussensport, ballenfontein, eendjes vangen, oliebollen, breakdance, polyp en pusher.

Inschrijving

Inschrijven kan tot uiterlijk 31 december 2017. Inschrijfformulieren en voorwaarden kunt u hieronder downloaden .

Gunning

Een inschrijving met een attractie houdt niet automatisch in dat die attractie ook geplaatst zal worden. Burgemeester en wethouders behouden zich het recht voor het aantal plaatsen te bepalen. Uit de binnengekomen aanbiedingen wordt een keuze gemaakt om te trachten een zo representatief mogelijk geheel te krijgen. De gemeente bepaalt de plaats van uw attractie in het kermisgebied.

Kosten

De aansluitkosten en kosten voor stroomverbruik worden doorberekend. Per kermisexploitant wordt € 150,00 exclusief BTW in rekening gebracht voor promotiekosten, en een bijdrage van € 25,00 exclusief BTW voor de bewaking van het kermisterrein. De kosten voor water, afval en schoonmaak van het kermisterrein zijn voor rekening van de gemeente. Bij inschrijving dient rekening gehouden te worden met sponsoracties, promotionele acties en themadagen. De maximum-ritprijzen zijn door het College van burgemeester en wethouders vastgesteld. Inlichtingen over de kermis in Boxmeer kunt u inwinnen bij kermismeester Antoine Eijkens ( 0485-585911), gemeente@boxmeer.nl.